a
 • Beauty  • Make-up  • De Wenkbrauw Trends Van 2020

De Wenkbrauw Trends Van 2020

Wenkbrauwen zijn superbelangrijk voor je gezichtsuitdrukking. De strak afgelijnde en ingekleurde wenkbrauwen maken plaats voor een natuurlijke ook. De belangrijkste wenkbrauwtrends voor 2020 kun je omschrijven in vier woorden: vol, natuurlijk, vrouwelijk en verzorgd. Deze nieuwste wenkbrauw trends zijn geschikt voor alle leeftijden en maken je jong!

Volle Wenkbrauwen

We beginnen met het eerste key woord: vol. Als we ouder worden dan worden onze wenkbrauwhaartjes net zoals ons hoofdhaar steeds dunner. De haartjes worden harder, soms langer en wilder, en ze kunnen grijs kleuren. Gelukkig zijn er een aantal manieren waardoor je je wenkbrauwen er toch nog mooi uit kunt laten zien.

Stop een tijdje met epileren, gebruik een serum en teken ze in met wenkbrauwpoeder of wenkbrauwpotlood. Voor een natuurlijk resultaat is het geheim om in de richting van de haargroei kleine, korte streepjes te tekenen.

Natuurlijke Wenkbrauwen

Het tweede key woord dat past bij de wenkbrauw trends van 2020 is: natuurlijk. Het allerbelangrijkste is dat je de vorm van je wenkbrauwen zo min mogelijk veranderd. Als je je wenkbrauwen intekent hou je dan vast aan je eigen vorm.

shutterstock_1073708153
shutterstock_1073708141

Vrouwelijke Wenkbrauwen

Te dunne, te donkere en te dramatische wenkbrauwen maken oud. Jongere mensen hebben meer contrast in hun gezicht, dit komt omdat hun lippen roder zijn en hun wenkbrauwen donkerder. Weinig contrast maakt je ouder. Een wenkbrauwverf kan dus een goede optie zijn!

Stem je wenkbrauwkleur af op je eigen haarkleur en verf je wenkbrauwen één à twee tinten lichten. Als je grijs haar hebt kan je voor een antraciet- of granietkleurige wenkbrauwverf gaan. Wel is het belangrijk dat het resultaat niet te hard en altijd vrouwelijk is.

Verzorgde Wenkbrauwen

Het laatste key woord is verzorgd. Zorg ervoor dat je je wenkbrauwen goed bijhoud zonder dat je teveel haartjes weghaalt. Weet je niet goed hoe je te werk moet gaan, vraag dan advies bij een wenkbrauwspecialist. Zij kunnen je helpen om de wenkbrauwvorm te vinden zodat je je wenkbrauwen daarna zelf verder kunt bijhouden.

shutterstock_522032752