a
 • Fashion  • Jeans

Jeans

Een jeans is altijd een goede optie om eindeloos mee te combineren! Maar kies je nu voor een skinny jeans, flair jeans of voor een wide leg jeans… wij hebben de verschillende soorten jeans voor u op een rijtje gezet!

Skinny Jeans

Een skinny jeans is altijd een goede keuze, de skinny jeans heeft een aangesloten pasvorm en sluit nauw aan. Deze jeans is zeer geschikt voor dames met een lang figuur en is elk seizoen terug te zien in de collectie!

Flair Jeans

Een flair jeans is iets wat we veel zien in de mode, de meeste modellen flair jeans zijn aan de bovenzijde aangesloten en lopen vanaf het knie wijd uit. Een flair jeans is zeek geschikt voor dames met lange benen en is mooi in combinatie met bijv een laars met een hak.

Straight Leg Jeans

Een Straight Leg Jeans is een klassiek en tijdloze model. Deze jeans heeft rechte broekpijpen en is voor iedereen geschikt om te dragen door de comfortabele pasvorm.

Slim Fit Jeans

De Slim Fit Jeans heeft een pasvorm die tussen de Skinny Jeans en Wide Leg Jeans in zit. De jeans is nauwer dan de Wide Leg Jeans en is wat minder aangesloten dan de Skinny Jeans. De Slim Fit Jeans is te dragen door iedereen en zal de kleinere dames langer laten lijken door de pasvorm.