a
 • Maryse  • Bergh In Het Zadel: “Een Begrip In De Regio”

Bergh In Het Zadel: “Een Begrip In De Regio”

Sinds 2017 ben ik ambassadeur van Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding. Van dichtbij heb ik meegemaakt hoe kwetsbaar het leven is. Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die in aanraking is of is geweest met kanker. Als ondernemer wil ik graag iets positiefs doen en daarom ondersteun ik Bergh in het Zadel.

Wat mij aanspreekt aan deze stichting is de inzet van alle enthousiaste vrijwilligers en de acties die worden georganiseerd. Allemaal om samen zo veel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Je weet wie achter de organisatie zit en dat al het geld dat wordt opgehaald goed terecht komt: 100% van de opbrengst gaat naar kankeronderzoek. Deze stichting is inmiddels een regionaal begrip. Ik ben trots dat ik als ambassadeur een steentje bij kan dragen!

Jaarlijks verschijnt het magazine ‘De Ambassadeur’. In dit magazine worden Ambassadeurs voorgesteld, is meer over de gesteunde onderzoeksprojecten te lezen en wordt verslag uitgebracht van fietstochten, golfdagen, de ‘Ambassadeurstref’ en andere initiatieven die een bijdrage hebben geleverd. In 2018 werd ook ik geïnterviewd voor dit magazine en het artikel lees je hieronder: