a
 • Maryse  • Niek Jansen Mode Bestaat 50 Jaar!

Niek Jansen Mode Bestaat 50 Jaar!

In 1970 zijn mijn ouders begonnen met een schoenenwinkel en in de loop der jaren hebben zij de winkel stukje bij beetje vergroot. Naast schoenen zijn ze toen ook dameskleding gaan verkopen. Omstreeks 1980 begonnen mijn ouders een corner met exclusieve dameskleding. Na verloop van tijd hebben ze die collectie uitgebreid en zich vooral toegelegd op de verkoop van kleding in het midden- en hoog segment. Op 1 januari 2001 mocht ik de winkel van mijn ouders overnemen.

Met een groot deel van de medewerksters werk ik al langer dan 10 jaar succesvol samen. Veel van onze klanten nemen van tevoren contact met ons op, om naar die ene specifieke verkoopmedewerker te vragen, een compliment voor ons team en ik ben natuurlijk heel blij met het vertrouwen van onze klanten.

In december 2012 is de winkel rigoureus verbouwd. Graag wilde ik een lichte, ruime winkel, waarin onze collectie goed tot zijn recht komt. Ook is de winkel zo ingedeeld dat we genoeg ruimte hebben om modeshows en leuke events in het hart van de winkel, onze koffiebar/hoek, te organiseren.

Twee jaar geleden zijn we met onze webshop begonnen, waardoor we meer naamsbekendheid in Nederland hebben gekregen. Daardoor komen nu mensen uit andere plaatsen naar onze winkel en ook meer mensen in de buurt kunnen onze collectie ontdekken.

Gelukkig staat de modewereld nooit stil, er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen, maar het allerbelangrijkste bent u: de klant! Het is voor ons belangrijk dat u Niek Jansen Mode graag bezoekt en tevreden de (web)winkel verlaat. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten.

Liefs Maryse