a
 • Fashion  • KERSTOUTFITS | Dit Zijn Onze Favorieten

KERSTOUTFITS | Dit Zijn Onze Favorieten

De feestmaand staat voor de deur! En daar hebben wij natuurlijk heel veel zin in! Om het in deze tijd wat leuker te maken laten wij onze favoriete outfits zien. Hiermee leren jullie ons wat beter kennen en laten wij voor iedereen wel een geschikte outfit zien. Heel veel plezier met het kijken naar onze favorieten!

 

Hallo, ik ben Ashley! Mijn dagen bij Niek Jansen Mode zijn nooit hetzelfde en dat maakt mijn werk leuk en uitdagend! Ik ben er ook al sinds 2017 werkzaam met veel plezier.

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete outfit zien. Ik een prachtige rok van Nenette aan. Deze draag ik met een witte blouse van Herzen’s en houd ik me warm met een pullover van NOTSHY. Mijn outfit maak ik af met laarsjes van Marc Cain en mooie panty’s die verkrijgbaar zijn in onze winkel!

Liefs, Ashley

Hallo! Wat leuk dat ik mijn favoriete kerstoutfit aan jou mag laten zien!

Mijn naam is Mariska en ik ben sinds 2018 werkzaam bij Niek Jansen Mode. Dit doe ik met erg veel plezier. Ik vind het fantastisch dat ik met de mooie merken van onze winkel de klant kan helpen met een passende outfit.

Voor mijn kerstoutfit heb ik gekozen voor dit mooie leren jasje van Studio AR met een glitter top van Liu Jo. Hieronder draag ik een plissé rok met print van Dante6 en dit stijl ik af met croco laarsjes van Marc Cain.

Liefs, Mariska

Hoi!

Ik ben Selma en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Niek Jansen Mode. Je zult mij niet vaak in de winkel tegenkomen, want ik werk voornamelijk online voor de webshop. Het leukste aan mijn werk vind ik de veelzijdigheid. Ik hou me bijvoorbeeld bezig met de marketing, het schrijven van blogs en social media. Momenteel ben ik erg druk met de nieuwe webshop van Niek Jansen Mode: https://shop.marysejansen.nl.

Ik draag een mouwloze trenchjurk van Marc Cain en daaronder een zwarte kanten top. Deze look maak ik af met de stoere croco boots van Lillian.

Liefs, Selma

Hallo!

Mijn naam is Megan. Met veel plezier werk ik al 12 jaar als verkoopster bij Niek Jansen Mode. Het opbouwen van goede klantcontacten, de bijzondere gesprekken en het advies geven vind ik het leukste aan mijn werk. Daarnaast ben ik altijd bezig met de nieuwste modetrends.

Mijn favoriete kerstoutfit bestaat uit dit prachtige zwarte pak van Nenette. Hieronder draag ik een glittertop van Pinko en prachtige laarsjes van Marc Cain met croco print. Een bijpassende tas van Marc Cain en mooie oorbellen van LOTT. Gioielli maken mijn outfit af.

Liefs, Megan

Hallo!

Mijn naam is Roelie. Als verkoopster ben ik sinds oktober 2014 werkzaam bij Niek Jansen Mode. Ik krijg energie van tevreden klanten. Dat ik jou kan helpen aan een prachtige set waar je blij van wordt vind ik fantastisch.

Graag laat ik je mijn favoriete outfit zien! Mijn outfit bestaat vooral uit kleding van het merk Peserico. Ik draag een mooie pullover met daaronder een witte blouse, een grijze pantalon en mooie laarsjes van Marc Cain. Mijn outfit maak ik af met een mooie ketting.

Liefs, Roelie

Hallo!

Mijn naam is Ingrid. Ik ben sinds 2011 werkzaam bij Niek Jansen Mode als verkoopster. Ik vind het erg leuk om de mooiste combinaties te creëren en de klant tevreden de winkel te laten verlaten.

En dit is mijn favoriete kerstoutfit! Ik draag een prachtige blouse gemaakt van schapenleer. Hieronder heb ik een Cambio Ros pantalon in het zwart en mijn outfit maak ik af met het leuke shawltje met panterprint.

Liefs, Ingrid