a
 • Fashion  • KERSTOUTFITS | Dit Zijn Onze Favorieten

KERSTOUTFITS | Dit Zijn Onze Favorieten

De feestmaand staat voor de deur! En daar hebben wij natuurlijk heel veel zin in! Om het in deze tijd wat leuker te maken laten wij onze favoriete outfits zien. Hiermee leren jullie ons wat beter kennen en laten wij voor iedereen wel een geschikte outfit zien. Heel veel plezier met het kijken naar onze favorieten!

Wij wensen jullie allemaal mooie feestdagen en hopen jullie in het nieuwe jaar weer gezond in onze winkel te mogen ontmoeten!

Hallo! Mijn naam is Maryse. Op januari 2001 mocht ik deze mooie winkel van mijn ouders overnemen. Mijn werk is erg veelzijdig. Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik heel veel leuke en verschillende klanten mag aankleden. Het werken met een fijn team, collecties samenstellen en shows organiseren vind ik ook leuke aspecten van mijn werk!

Hier laat ik jou mijn favoriete kerstoutfit zien. Ik draag een mooi pak van de nieuwe collectie van Marc Cain. Een mooie blazer met een bijpassende pantalon. Daaronder draag ik een strakke top en mijn outfit maak ik af met de laarzen van lillian.

Liefs, Maryse

Hallo, graag stel ik mezelf voor aan jullie. Ik ben Agnes en werk sinds 1 november 2020 als administratief medewerkster bij Niek Jansen Mode. Hiervoor was ik 5 jaar lang werkzaam bij TNT Duiven met dezelfde functie. Mijn 1e indruk bij Niek Jansen Mode is goed. Het is een mooie zaak met prachtige kleding en een leuk team! Mijn werk is erg afwisselend en dat vind ik leuk.

Ik draag een prachtige blouse van Herzen’s Aangelegenheid met een cape van hetzelfde merk. Daaronder draag ik een fijne stretch jeans van Cambio en mooie sneakers van MaDore die verkrijgbaar zijn in de winkel.

Liefs, Agnes

Hoi! Ik ben Melisande. Met plezier werk ik sinds 2008 bij Niek Jansen Mode. Ik vind het fantastisch om te zien dat klanten zich zelfverzekerd voelen in onze kleding. Ook vind ik het leuk om te zien dat ik mensen kan helpen de mooiste outfit uit te zoeken.

Dit is mijn favoriete kerstoutfit! Ik draag een pullover van Dante6 met mooie pofmouwen. Hieronder draag ik een heerlijke flared broek van Floréz met laarzen van Lillian. Mijn outfit maak ik af met een handtas van Marc Cain.

Liefs, Melisande

Hallo, mijn naam is Monique. Sinds 2002 ben ik werkzaam bij Niek Jansen Mode. Ik vind het erg leuk de klant persoonlijk advies te geven en hierdoor contacten te onderhouden. Ik ben blij dat ik kan en mag werken in deze mooie winkel en in dit fijne team.

Mijn hele outfit bestaat uit het mooie merk Marc Cain. Deze prachtige blazer combineer ik met een velvet broek van Marc Cain. Onder de blazer draag ik een aangesloten top met turtle neck en mijn outfit maak ik af met de mooie hakken van Marc Cain.

Liefs, Monique

Hallo! Mijn naam is Fleur en ik werk sinds 2018 bij Niek Jansen Mode. Ik zorg ervoor dat de productfoto’s op de webshop bewerkt zijn en er goed uitzien. Naast mijn bijbaan bij Niek Jansen Mode doe ik de opleiding Marketing en Communicatie. Het leuke aan mijn werk vind ik het creatief bezig zijn met Photoshop.

Mijn favoriete kerstoutfit bestaan uit een top met glitter van Liu Jo met daarover een cardigan van Dante6. Hieronder draag ik een flared broek van Floréz en houd ik me warm doormiddel van deze prachtige jas van Marella. Mijn look maak ik af met boots van Marc Cain en oorbellen van LOTT. Gioielli.

Liefs, Fleur

Hoi! Ik ben Jackie en ik ben sinds februari dit jaar werkzaam bij Niek Jansen Mode. Samen met de klant een mooie outfit uitzoeken vind ik fantastisch. Als de klant enthousiast is, ben ik dat ook! Ook vind ik het erg leuk om samen met mijn collega’s te werken en in deze mooie winkel te staan.

Graag laat ik je mijn favoriete outfit zien! Ik draag een prachtig pak van Max Mara met daaronder een kanten top van Marc Cain. Over deze mooie set heb ik een jas van Luisa Cerano en ik maak de look af met boots van Marc Cain en oorbellen van LOTT. Gioielli.

Liefs, Jackie

Mijn naam is Ellen en graag laat ik je mijn favoriete kerstoutfit zien. Al sinds 1997 werk ik met plezier bij Niek Jansen Mode. Ik vind het leuk mensen te zien die de kleding dragen die ze zelf leuk vinden, ongeacht het modebeeld! Graag help ik de klanten met een nieuwe outfit waarmee ze vrolijk de winkel uit lopen.

Mijn kerstoutfit bestaat uit het prachtige merk Marc Cain. Hiervan heb ik een pullover, een plissé rok en de prachtige boots. Onder de pullover heb ik een witte blouse als detail en een leuke baret van Marc Cain om de look af te maken.

Liefs, Ellen

Hei hallo! Mijn naam is Naomi. Als webshop medewerker werk ik veel achter de schermen. Sinds april dit jaar pak ik alle bestellingen in en ben ik bezig met onze sociale media. De veelzijdigheid van mijn werk maakt mijn werk leuk, geen dag is hetzelfde!

Ik vind het leuk om mijn favoriete kerstoutfit te laten zien! Ik draag een glittertop van Dante6 met daarover een bikerjack ook van het merk Dante6. Daaronder draag ik een flared broek van het merk Cambio en mijn look is helemaal af door de boots van Marc Cain.

Liefs, Naomi

Hoi! Mijn naam is Saskia. Als coupeuse heb ik al erg veel meegemaakt bij Niek Jansen Mode. Zo begon ik 26 jaar geleden als coupeuse bij deze mooie winkel. Een perfecte outfit krijg je als het jij je er lekker in voelt, en daar kan ik je altijd bij helpen!

Deze prachtige kerstoutfit bestaan uit een prachtig vest van Herzen’s Angelegenheit. Hieronder draag ik een blouse met print van hetzelfde merk en een broek van Luisa Cerano. Mijn outfit maak ik af met mooie zwarte laarsjes en Lott. Gioielli oorbellen!

Liefs, Saskia

Hallo, ik ben Ashley! Mijn dagen bij Niek Jansen Mode zijn nooit hetzelfde en dat maakt mijn werk leuk en uitdagend! Ik ben er ook al sinds 2017 werkzaam met veel plezier.

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete outfit zien. Ik een prachtige rok van Nenette aan. Deze draag ik met een witte blouse van Herzen’s en houd ik me warm met een pullover van NOTSHY. Mijn outfit maak ik af met laarsjes van Marc Cain en mooie panty’s die verkrijgbaar zijn in onze winkel!

Liefs, Ashley

Hallo! Wat leuk dat ik mijn favoriete kerstoutfit aan jou mag laten zien!

Mijn naam is Mariska en ik ben sinds 2018 werkzaam bij Niek Jansen Mode. Dit doe ik met erg veel plezier. Ik vind het fantastisch dat ik met de mooie merken van onze winkel de klant kan helpen met een passende outfit.

Voor mijn kerstoutfit heb ik gekozen voor dit mooie leren jasje van Studio AR met een glitter top van Liu Jo. Hieronder draag ik een plissé rok met print van Dante6 en dit stijl ik af met croco laarsjes van Marc Cain.

Liefs, Mariska

Hoi!

Ik ben Selma en ik ben sinds 2016 werkzaam bij Niek Jansen Mode. Je zult mij niet vaak in de winkel tegenkomen, want ik werk voornamelijk online voor de webshop. Het leukste aan mijn werk vind ik de veelzijdigheid. Ik hou me bijvoorbeeld bezig met de marketing, het schrijven van blogs en social media. Momenteel ben ik erg druk met de nieuwe webshop van Niek Jansen Mode: https://shop.marysejansen.nl.

Ik draag een mouwloze trenchjurk van Marc Cain en daaronder een zwarte kanten top. Deze look maak ik af met de stoere croco boots van Lillian.

Liefs, Selma

Hallo!

Mijn naam is Megan. Met veel plezier werk ik al 12 jaar als verkoopster bij Niek Jansen Mode. Het opbouwen van goede klantcontacten, de bijzondere gesprekken en het advies geven vind ik het leukste aan mijn werk. Daarnaast ben ik altijd bezig met de nieuwste modetrends.

Mijn favoriete kerstoutfit bestaat uit dit prachtige zwarte pak van Nenette. Hieronder draag ik een glittertop van Pinko en prachtige laarsjes van Marc Cain met croco print. Een bijpassende tas van Marc Cain en mooie oorbellen van LOTT. Gioielli maken mijn outfit af.

Liefs, Megan

Hallo!

Mijn naam is Roelie. Als verkoopster ben ik sinds oktober 2014 werkzaam bij Niek Jansen Mode. Ik krijg energie van tevreden klanten. Dat ik jou kan helpen aan een prachtige set waar je blij van wordt vind ik fantastisch.

Graag laat ik je mijn favoriete outfit zien! Mijn outfit bestaat vooral uit kleding van het merk Peserico. Ik draag een mooie pullover met daaronder een witte blouse, een grijze pantalon en mooie laarsjes van Marc Cain. Mijn outfit maak ik af met een mooie ketting.

Liefs, Roelie

Hallo!

Mijn naam is Ingrid. Ik ben sinds 2011 werkzaam bij Niek Jansen Mode als verkoopster. Ik vind het erg leuk om de mooiste combinaties te creëren en de klant tevreden de winkel te laten verlaten.

En dit is mijn favoriete kerstoutfit! Ik draag een prachtige blouse gemaakt van schapenleer. Hieronder heb ik een Cambio Ros pantalon in het zwart en mijn outfit maak ik af met het leuke shawltje met panterprint.

Liefs, Ingrid