a
 • Fashion  • Accessoires  • Tassen  • De Tassen Trends Van De Zomer 2020

De Tassen Trends Van De Zomer 2020

Tassen! Welke vrouw houdt er niet van?! Ze zijn er in allerlei soorten en maten en we hebben er nooit teveel. Een tas is een van de belangrijkste accessoires die je outfit helemaal compleet kunnen maken. Het maakt niet uit wat voor weer het is, of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, een tas kun je altijd dragen! Elk seizoen zijn er natuurlijk weer nieuwe trends op het gebied van tassen, daarom hebben we de onmisbare trends van de lente / zomer 2020 voor je verzameld.

1. Ronde Tassen

De ‘circle bag’ is ook dit seizoen weer een echte trendzetter. Afgelopen seizoenen zagen we de ronde tassen al vaker voorbij komen, maar zeker in de zomer van 2020 mag deze tas niet in je collectie ontbreken.

Het maakt niet uit wat voor weer het is, of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, een tas kun je altijd dragen!

2. Grote Shoppers

Deze zomer willen we niet alles meer in een klein tasje proppen. Met deze grote shoppers heb je een hele praktische tas waar je ontzettend veel spullen in kwijt kan.

3. Cross-Body Bags

De meeste tassen trends komen en gaan, maar de klassieke cross-body bag is er één die voor altijd blijft! Ook deze zomer zien we de cross-body bag weer in verschillende kleuren en maten!