a
 • Fashion  • De Mooiste Herfst/Winter Trends Van Dit Najaar!

De Mooiste Herfst/Winter Trends Van Dit Najaar!

De dagen worden korter, de kaarsjes gaan aan en de warme kleding wordt weer uit de kast getrokken.

Natuurlijk gaan we het zonnetje missen. De warme dagen en die heerlijke koude drankjes, er is niks beters? Toch is er één ding waar fashionfanaten blij van worden deze tijd: de nieuwe trends! Elk jaar zien we weer verschillende opvallende looks, kleuren en prints. Onze favoriete trends van dit jaar delen wij graag met jullie!

High Boots

Een prachtige trend die we steeds weer terug zien komen: de laars. En dit keer de hoge laars, maar dan ook echt hoog. En houd hierbij in je achterhoofd; de broek gaat dit keer IN de laars. Laarzen van suède, gladleer of met een croco print. De hak varieert van een gewone hak, een blokhak, naaldhak, of gewoon platte zolen. Ook bij Niek Jansen Mode mag deze trend niet ontbreken en we hebben een aantal prachtige laarzen in onze collectie. Ook Maryse is fan!

Swinging Sixties

Het modebeeld van Parijs in de jaren 60 en 70 is een groot uitgangspunt van veel ontwerpers. Geen wonder, want de jaren 60 kent een snelle stijlrevolutie waar veel inspiratie vandaan te halen is. De vroege sixties wordt gekenmerkt door stijlvolle, conservatieve outfits. Outfits waar de rebellerende jongeren het niet mee eens waren. Zij ontwikkelden hun eigen stijl door gemakkelijke kleding te dragen en hun eigen subcultuur te ontwikkelen. Dit straatbeeld gaan we deze herfst/winter veel terugzien. De flared broeken, retro zonnebrillen, midi- en mini skirts en verschillende opvallende prints waren items die we in de zomer al zagen. De invloeden van de jaren 60 en 70 die we nu zien zijn grote pofmouwen, tweed en polo’s, items waar ze in 1968 jaloers op zouden worden.

Mantels, Capes & Shawls

Deze items spreken voor zich in de herfst en de winter. Maar toch zien we hier elk jaar andere trends in voorkomen. Grote shawls, omslag mantels en prachtige capes, dat zijn de trends van deze winter.

Jarenlang was de cape hét kledingstuk voor de glamoureuze vrouw en dat is ook zeker niet veranderd. Maar de laatste jaren kreeg te cape ook een meer sporty look, waardoor het item nu echt voor iedereen onmisbaar is in de kledingkast.

Een mantel is een prachtige toevoeging voor je outfit. Deze mooie chique lange jassen zijn er in alle kleuren, lengtes en materialen. Dit jaar zijn ze zelfs tot aan de enkels!

En dan die heerlijke grote shawls. En dit jaar: hoe groter, hoe beter! Ook bij Niek Jansen Mode hebben we ze in alle kleuren, prints, maten en vormen. De shawls zijn er om je outfit op te fleuren of om je warm te houden. Soms zelfs in een bijpassend print bij je outfit!

De kleur is bruin!

De mooiste kleur van dit najaar. En is bruin niets voor jou? Dan is er altijd nog karamel, toffee, of cacao. Kleuren die we al een tijdje niet meer hebben gezien in de modecollecties en toch een typische winterkleur. Maar hier komt een vorige trend weer terug: de Swinging Sixties. In de jaren 60 & 70 werd de kleur bruin veel gecombineerd met oranje, paars en roze. Ook kunnen de verschillende tinten bruin met elkaar gecombineerd worden door een prachtige ton-sur-ton look te creëren.

De plisse rok

De plissérok is een item dat elk seizoen terugkomt. Deze winter wordt hij gecombineerd met een mooie knit of grote sweater. Ook zijn ze prachtig met een mooie blouse of een top met een blazer. Maak de look sportief met sneakers of neem hier de trend van die mooie hoge laarzen in mee.

Dit zijn allemaal trends van het najaar- wintercollecties die ook te vinden zijn bij Niek Jansen Mode. Deze zijn online te vinden en ook in de winkel waar we u graag verder vertellen over deze prachtige trends.