a
 • Lifestyle  • Interieur  • Interieurtips | Hoe Je Je Interieur Weer Nieuw Leven In Kunt Blazen

Interieurtips | Hoe Je Je Interieur Weer Nieuw Leven In Kunt Blazen

Het geeft een extra energie boost om van jouw huis een thuis te maken. Ik vindt het zelf erg inspirerend om naar interieurprogramma’s op televisie te kijken. Maar er zijn ook veel magazines waar je mooie ideeën uit kunt halen. Vaak geeft een kleine aanpassing in het interieur al een hele verandering. Als je dit ook nog zelf creëert, geeft dat een gevoel van geluk. Als ik zelf iets nieuws gecreëerd heb in mijn huis kan ik daar intens van genieten en smaakt het kopje koffie op mijn eigen bank nog lekkerder.

Creativiteit hoort ook bij mijn beroep. Als coupeuse bij Niek Jansen Mode krijg ik daar ook alle ruimte voor. Voor mijn werk verander ik kleding op maat en naar de smaak van de klant. Mijn uitdaging is de kleding zo te veranderen dat de klant met een goed en gelukkig gevoel de winkel uitloopt.

De creativiteit thuis uit ik meer in het interieur. Het is mooi om meubels weer een nieuw leven in te blazen. Onze kasten in de woonkamer waren wel aan vervanging toe. Na veel rond te kijken en proefjes te hebben gemaakt, hebben we gekozen ze een nieuw kleurtje te geven. Het is net als bij kleding belangrijk om goed advies te krijgen. Van een vriendin kreeg ik de tip om een bezoekje te brengen aan woninginrichting ’t Bergske in ’s-Heerenberg. Het bleek een knusse winkel met een ruim assortiment. Er werd oprecht interesse getoond en er werd meegedacht voor het mooiste resultaat.

Ik werd direct verliefd op alle mooie diepe en warme kleuren die zij in de collectie hadden. Mijn oog viel op de matte kleuren van het merk ‘Little Greene’. Om de juiste kleur te kunnen kiezen kreeg ik een aantal proef latten mee van mijn favoriete kleuren. Thuis kun je met de verschillende lichtinvallen pas echt goed kijken en de juiste kleur bepalen. Het is een prachtige groene kleur geworden. Met het juiste advies van schoonmaken, schuren en opbrengen met producten van goede kwaliteit kon ik aan de slag. Het was een hele klus, maar het was de moeite waard. Ik zal de foto’s van voor en na bijvoegen. Dan kunt u ook meegenieten van het geweldige eind resultaat.