a
 • Beauty  • Huidverzorging  • Summer Glow | De Beste Natuurlijke Zonnebrandcrèmes

Summer Glow | De Beste Natuurlijke Zonnebrandcrèmes

Nu de temperaturen stijgen en de zon steeds vaker schijnt is het tijd om te investeren in een goede zonnebrandcrème. De juiste bescherming tegen de schadelijke invloeden van de zon is erg belangrijk. Wij gingen op onderzoek uit en selecteerde de beste zonnebrandcrèmes.

summer

Zonnebrandcrème wordt vaak in grote hoeveelheden aangebracht, op grote delen van het lichaam. Veel mensen beseffen alleen niet dat chemische varianten extreem slecht zijn.

Meer dan 60% van de stoffen die op de huid worden gesmeerd komt in de bloedsomloop terecht. Omdat veel van die stoffen zich ophopen in het lichaam wordt het schadelijke effect steeds groter naarmate we ouder worden.​

Het is dus van groot belang om geen belastende chemische stoffen tot je te nemen en te kiezen voor een zonnebrandcrème met minerale (natuurlijke) UV filters.

Minerale (natuurlijke) filters worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten als zinkoxide. Deze filters leggen als het ware een laagje op de huid waardoor de straling wordt weerkaatst. Hierdoor is de huid direct beschermd (geen inwerktijd) en is de kans op een huidreactie minimaal. Dit maakt zonnebrandcrème met minerale filters geschikt voor de meest gevoelige huid.

Ook zijn natuurlijke UV filters vriendelijker voor de oceaan. Dit komt doordat er geen gebruik wordt gemaakt van oxybenzone en octinoxate, ingrediënten die het koraal kunnen doen verbleken en afsterven en zeeorganismen in gevaar brengen.

Onze Favorieten

1. Naïf Natuurlijke Zonnebrandcrème SPF 30

Naïf Natuurlijke Zonnebrandcrème SPF30

Naïf natuurlijke zonnebrand verzorgt en beschermt de huid zonder parabenen met natuurlijke zonnefilters. Smeert fijn uit en laat geen witte waas achter. Deze zonnebrandcrème koop je hier!

2. Skalaris Zonnelotion SPF 30

Skalaris Zonnelotion SPF 30

De 100% natuurlijk-biologische samenstelling van deze lotion heeft een beschermende werking tegen zonnestraling en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid om de dagelijkse dosis vitamine D te maken. Deze zonnebrandcrème koop je hier!

3. Australian Gold Botanical Continuous Spray SPF 50

Australian Gold Botanical Continuous Spray SPF 50

Een botanische SPF 50 360° continuous spray in een non-aerosol verpakking. Geeft een constante en gelijkmatige nevel, zelfs als je de flacon ondersteboven houdt. Deze zonnebrandcrème koop je hier!

4. COOLA Spray SPF 50

COOLA Spray SPF 50

Met breed spectrum SPF 50 bescherming zal deze 70% natuurlijke ingrediënten bevattende spray de huid voeden, herstellen en hydrateren. Komkommer, algen en aardbei extracten voeden en rode framboos olie fungeert als natuurlijke zonbescherming. Deze zonnebrandcrème koop je hier!

5. Alga Maris Biologische Zonnebrandspray SPF 30

Alga Maris Biologische Zonnebrandspray SPF 30

Alga Maris biedt onmiddellijke en betrouwbare bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. Het is het enige zonbeschermingsproduct dat ook de huid voedt en hydrateert met zijn unieke combinatie van biologische oliën en Alga-Gorria®. Dit gepatenteerde algenextract van Biarritz maakt Alga Maris zo uniek omdat het beschermt tegen vrije radicalen. Deze zonnebrandcrème koop je hier!