a
 • Beauty  • Dit Zijn De 7 Make-Up Trends Van 2020

Dit Zijn De 7 Make-Up Trends Van 2020

S ’morgens klaarmaken voor een nieuwe dag, haren, kleding, sieraden en make-up. Iedereen heeft hier haar eigen routine voor (waar we liever niet van afwijken). Toch blijven er ook in beauty land veel nieuwe trends komen. Onderstaand 7 tips om dit seizoen mee te gaan met de nieuwste trends op het gebied van make-up.

1. Less Is More

De grootste make-up trend van dit moment is de 'zero make-up look'. Het doel is om een natuurlijke look te creëren, waarmee je er fris, gezond en daardoor vooral knap uitziet. Het lijkt alsof er geen make-up wordt gedragen.

5
1

2. Floating Eyeliner

Deze breng je aan met een zwarte eyeliner, als je het aandurft!

3. Gekleurde eyeliner

Zwarte eyeliner is niet meer uit het straatbeeld weg te slaan, maar dit jaar is de gekleurde eyeliner ook helemaal hot! Vooral als het zonnetje schijnt is een geel, blauw of roze gekleurd lijntje leuk voor de afwisseling. Ook een pastelkleurige of metallic eyeliner is een optie!

6
4

4. Subtiele lip stain

Een lip stain is een matte of satijnen kleur op de lippen, niet zo glimmend als een lipgloss, maar wel net zo subtiel van kleur als een lipgloss. Het geeft een warme look aan de lippen die ook verzorgend lijkt maar niet de rest van de make-up afleidt. Dus niet te aanwezig maar wel mooie contouren van de mond.

5. Metallic Smokey Eyes

De smokey eye zien we dit seizoen ook weer vaak terug. Waar we voorheen de smokey eyes vooral in matte uitvoering voorbij zagen komen, gaan we nu voor de metallic uitvoering; van (rosé)goud tot zilver. De smokey eyes glansen, schitteren en stralen als nooit tevoren.

8
3

6. Gezichtssteentjes

Gezichtsteentjes zien we al enkele jaren terug op de catwalk maar we zagen ze het afgelopen jaar ook veel op festivals. In 2020 gaan we de gezichtsteentjes nog vaker gebruiken in onze “glamour looks”. Elke dag mag een beetje extra zijn!

7. Bright Red Lipstick

Deze kleur past perfect bij het voorjaar en zomer van 2020. Door minder make-up, weinig oogschaduw, wat eyeliner, highlighter op je wangen en dan een fel rode lippenstift. Super mooi en opvallend maar niet over done door de rest van je make-up rustig te houden.

2